GUILTY PLEASURES…

Oh oh oh… mijn guilty pleasures tijdens mijn zwangerschap! Ik krijg zo vaak de vraag of ik “” last” heb van rariteiten tijdens mijn zwangerschap. Vandaag deel ik ze met je… En ze zijn nu eenmaal niet allemaal even charmant. Je bent dus gewaarschuwd 😉

  • Eindeloos Instagrammen en Pinterest afstruinen op zoek naar leuke dingen voor de baby en voor in huis. Om vervolgens niets te kopen…. Hoe erg is dat!
  • Verslaafd aan mijn Almhof VOLLE (OMG!) kwark Spaanse Sinasappel. Bekers gaan er in de week doorheen. Gelukkig telt het maar 138 kcal per 100 ml. 😉
  • Veels te veel eten. “Ik MOET voor twee eten!”. En vervolgens klagen dat ik te veel ga wegen… oeps!
  • Chocolade! Eigenlijk wel pas de laatste weken, maar ik kan zo een halve reep in mijn eentje naar binnenwerken. En soms verstop ik het, zodat ik ’s avonds ZEKER nog iets lekkers bij de thee heb.       😉
  • Poetsen, wassen en opruimen! Okay, ik ben van nature al een redelijke freak op het gebied van orde en netheid in mijn huis, maar nu is het nog wel een tikkeltje erger geworden. En de drang om op te ruimen en alles ruim van de voren te plannen is daar nog eens in het kwadraat boven op gekomen. Nesteldrang, toch?
  • Geen zin meer hebben om me echt mooi te kleden en er werk van te maken. Normaal ben ik ook niet zo’n tut maar ik vind het wel fijn om er leuk en verzorgd bij te lopen en kan hier ook echt aandacht aan besteden. Nu moet ik mezelf echt dwingen om er een beetje werk van te maken.
  • Keeping up appearances! Daar ben ik al goed in, maar nu misschien nog wel meer. Ik wil niet zo snel laten zien dat het soms echt wel zwaar is, of dat ik slechte dagen heb. Het voelt als een zwakte bod. Dat lees je ook in dit blog.

Dit zijn een aantal van mijn guilty pleasures. Zijn dit herkenbare quilty pleasures? Erg benieuwd naar die van jullie!

Gepubliceerd door

Stephanie van den Boogaard

By Stephanie van den Boogaard | @love2bemomcom. Oprichtster van LOVE2BEMOM.COM: “Sinds ik kinderen heb ben ik een enorme speurneus geworden. Zoektochten naar reizen, hotels, uitjes voor kinderen. Inspiratie op doen voor interieur metamorfoses, maar ook het combineren van kids en business. Al deze zoektochten, inspiratie en ervaringen wil ik met jou en andere ambitieuze moeders delen!"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.