SHIT & STRUGGLES

Precies een weekje geleden werd ik 35 jaar… Doet dat zeer? Nee… Is dat oud? Nee… Is dat even een moment om terug te kijken? Ja….

Ook ik heb struggles

De afgelopen tijden hebben jullie al veel kunnen lezen over hoe ik mijn leven leef. Hoe ik doelen stel voor mezelf, hoe ik in het leven sta. Iets minder hoe ik omga met alle struggles. Niet omdat ik ze niet heb. Geloof me, ik heb net als andere genoeg struggles. Ik wil alleen mijn volgers inspireren, meegeven waar het voor mij in het leven om draait. Je hebt gewoon shit en struggles nodig om je ook te vormen als mens. Ik ben er van overtuigd dat deze struggles en de nodige shit mij gemaakt hebben tot een sterke vrouw. Na 35 jaar kan ik zeggen dat ik trots ben op mijn “ik” en nog trotser op wat ik om me heen heb. Niet het huis, een leuke auto, de vakanties, maar alles om me heen wat over 35 jaar nog in mijn herinneringen zit. De fijne momenten in ons huis, de mooie ritjes met ons gezin, de zandkastelen die we samen gebouwd hebben, de knuffels die ik dagelijks van de kids krijg. Dat is waar het voor mij om  draait.

#1

In mijn leven zijn drie zaken belangrijk voor mij. Drie zaken die mij richting en houvast geven. Allereerst is dat iemand waar ik tegen op kijk. Mijn grote voorbeeld! Ik ga geen namen noemen, daarmee doe ik veel mensen om me heen echt te kort. Ik heb veel mensen waar ik tegen op kijk. Niet om wat ze hebben, maar om wat ze zijn. Hoe ze in leven staan en omgaan met moeilijke situaties. Maar 1 iemand blinkt daar in uit. Daar zou ik blind op varen. Al zoveel meegemaakt in zijn leven en altijd positief, enthousiast en ook altijd met de neus vooruit. Bijzonder om te zien wat zijn positieve houding ondanks alle shit en struggles hem gebracht hebben.

#2

Dan hetgeen waar ik naar verlang.  Elke dag verlang ik naar thuiskomen.  Naar mijn gezin… mijn partner, mijn kindjes, mijn familie… daar doe ik het voor. De koppies als ze thuis komen uit school, de blikken als ze zien dat we bij een voorstelling op de tribune zitten. Het warme gevoel en de kracht die zij mij elke dag weer geven, ook al heb ik een enorme off day gehad of loopt het allemaal even niet zoals ik zelf voor ogen heb.

#3

En dan de laatste… Iets wat ik na wil jagen. Trots zijn. Niet alleen voor mezelf, maar nog veel meer voor diegenen die dicht bij me staan. Ik wil dat zij weten dat niets anders in het leven belangrijker voor me is en dat zij trots zijn om wie ik ben en om hoe ik in het leven sta. Zij staan boven aan mijn lijstje om personen die ik voor geen goud zou willen missen.

En als ik dan zo filosofeer over het leven, dan hoop ik alleen maar dat ik op deze manier nog 35 mooie jaren mag gaan beleven. Wat een cadeautje…

Gepubliceerd door

Stephanie van den Boogaard

By Stephanie van den Boogaard | @love2bemomcom. Oprichtster van LOVE2BEMOM.COM: “Sinds ik kinderen heb ben ik een enorme speurneus geworden. Zoektochten naar reizen, hotels, uitjes voor kinderen. Inspiratie op doen voor interieur metamorfoses, maar ook het combineren van kids en business. Al deze zoektochten, inspiratie en ervaringen wil ik met jou en andere ambitieuze moeders delen!"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.