SMILE! LACHEN IS GEZOND!

Okay, lachen is gezond. Die kennen we natuurlijk allemaal. Maar waarom is lachen nu eigenlijk gezond? Het zorgt ervoor dat je je beter in je vel voelt. Tijdens lachen komen er endorfines vrij in je hersenen, die zorgen voor dat heerlijke gevoel. Lachen is dus perfect als anti stress middel. Het zorgt er voor dat je zorgen zo van je afglijden en je zult je daarna meer ontspannen voelen.

Ik houd van lachen. Gelukkig heb ik veel leuke collega’s om me heen, die me vaak aan het lachen maken. Maar ook thuis, zorgen mijn kindjes vaak voor een situatie die mij aan het lachen maakt. Bovendien bekijk ik vaak grappige YouTube filmpjes en deze kwam ik vandaag tegen en deel ik graag met je! Gegarandeerd dat je er om kunt lachen…  SMILE!

 

 

Gepubliceerd door

Stephanie van den Boogaard

By Stephanie van den Boogaard | @love2bemomcom. Oprichtster van LOVE2BEMOM.COM: “Sinds ik kinderen heb ben ik een enorme speurneus geworden. Zoektochten naar reizen, hotels, uitjes voor kinderen. Inspiratie op doen voor interieur metamorfoses, maar ook het combineren van kids en business. Al deze zoektochten, inspiratie en ervaringen wil ik met jou en andere ambitieuze moeders delen!"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.