HE AMIGO! HOE VODAFONE CREATIVITEIT STIMULEERT OP SCHOLEN

Ik vind dit dus echt een van de lekkerste nummers uit 2016. De hit van de Haarlemse band  Chef’Special- Amigo!  Alleen daarom al vind ik de samenwerking van Chef’Special met Vodafone briljant. En de boodschap: je kunt overal muziek maken met je mobiel. Hoe gaaf is dat!

De clip van Amigo werd op YouTube sinds augustus 2016 al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken. Vodafone en Chef’Special presenteren een remix en clip van de hit Amigo. De clip, opgenomen op een school, geeft aan hoe belangrijk zij het vinden om muziek op school te promoten. De clip laat in bijna 2,5 minuut zien hoe je met technologische innovaties overal muziek kunt maken. Volgens Xavier Feliu van Vodafone gaat het stimuleren van creativiteit hand in hand met technologische innovatie in de visie van Vodafone. “Ons netwerk brengt nieuwe muzikale mogelijkheden dichterbij dan ooit.’

 

 

 

Wedstrijd
De remix en clip zijn niet zomaar opgenomen. Het is onderdeel van een grotere campagne om creativiteit bij kinderen te stimuleren en hen kennis te laten maken met nieuwe manieren om muziek te maken op school. Niet meer de saaie muzieklessen zoals ik ze zelf nog ken van mijn basisschool en middelbare school leeftijd. Wat overigens al aardig lang geleden is. Kinderen kunnen kans maken op een optreden van Chef’Special op hun school. Winnaars kunnen ook muziekpakketten met daarin de digitale instrumenten uit de videoclip winnen. Dus… stimuleer je kind om in de klas of op schhol een video te maken en deze te posten op Instagram met de hashtag #readytorock, waarin ze hun versie van ‘Amigo’ spelen met schoolspullen. Hoe creatiever, hoe beter. De drie origineelste inzendingen winnen. De actie loopt tot en met 13 februari.

Scholen kunnen zich tot 13 februari opgeven voor een schoolconcert van Chef’Special. Voor informatie: https://www.vodafone.nl/ready/torock/

 

Geloof me, ook de making of… is super gaaf om te bekijken!

Gepubliceerd door

Stephanie van den Boogaard

By Stephanie van den Boogaard | @love2bemomcom. Oprichtster van LOVE2BEMOM.COM: “Sinds ik kinderen heb ben ik een enorme speurneus geworden. Zoektochten naar reizen, hotels, uitjes voor kinderen. Inspiratie op doen voor interieur metamorfoses, maar ook het combineren van kids en business. Al deze zoektochten, inspiratie en ervaringen wil ik met jou en andere ambitieuze moeders delen!"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.