GASTBLOGGERS GEZOCHT!

Misschien ben ik wel opzoek naar jou! Vind jij het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Schrijf je graag over travel, lifestyle of business? Dan zoek ik jou!

aug2017 1670

 

LOVE2BEMOM.COM inspireert graag ambitieuze moeders op het gebied van travel, lifestyle en business. Houd jij net zoveel van ambitieuze moeders inspireren? Zin om mee te helpen? Eenmalig of als vaste gastblogger? Er zijn vele mogelijkheden op het platform van LOVE2BEMOM.com. Schrijf over je leuke tripjes met kinderen, je meest bijzondere reizen, favoriete restaurantjes of hoe jij je job met kids combineert.

 

LOVE2BEMOM zoekt:

  • Inspirerende levensgenieters met of zonder eigen blog

Jij zoekt:

  • een platform waarop je mensen kunt inspireren en je verhaal kwijt kunt

Jij krijgt:

  • Een online platform vol inspirerende onderwerpen
  • Link- en naamsvermelding onder al je blogs
  • Je eigen persoonlijke pagina met links naar je blogsite en social media

Stuur een enthousiast mailtje sturen naar: stephanievandenboogaard@hotmail.com. Eventueel samen met links naar enkele recent geschreven blogs van je.

 

Gepubliceerd door

Stephanie van den Boogaard

By Stephanie van den Boogaard | @love2bemomcom. Oprichtster van LOVE2BEMOM.COM: “Sinds ik kinderen heb ben ik een enorme speurneus geworden. Zoektochten naar reizen, hotels, uitjes voor kinderen. Inspiratie op doen voor interieur metamorfoses, maar ook het combineren van kids en business. Al deze zoektochten, inspiratie en ervaringen wil ik met jou en andere ambitieuze moeders delen!"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.